Kinyílt a térkép 1.

2011.01.31. 17:35

 Hideg. Köd. Szürkeség. Szünet. Kirándulóidő ez csak papíron. Így aztán szorgalmasan forgatom a térképet, és forog az agy is. Nyelvében él a Nemzet, nyelvével még senki nem nemzett! :) 

Elment egy RAVAZDi róka NYÚLért BÉRBALTAVÁRra IVÁNnal, aki néha HALÁSZIk a BÉKÁSi FEHÉRTÓban, s közben SÁSKA KOLÓNIA módjára pusztítja VELEM a RUMot .

NYALKA BAZSIt a GÓRét NEKERESD  KUPon mert szivesebben tartózkodik CUPon, ha ott nincs hát UKKon, ahol a PÓSTA mellett kiáltja a HAHÓT és a KÁMON BÉBit a hUGODnak akire még DADa felügyel.

Azt már tudjuk hogy a HÖVEJgomba és PORNÓAPÁTI nem vicces, de akit érdekelnek a kis UNDi norvég fővárosok annak ajánlom OSLIt, ahol a LUDAD az OLADban lakik, TÁPon él és HARASZTot eszik, ezért meglehetősen ÖLBŐ a ZSIRAdékok miatt.

VICA munkahelye az AKA, de nem veti meg a PÁLInkát sem, ha a SÁRos hínáros helyett VINÁRra téved egy BÁRHELYbe, hol henyélő HERNYÉKiek támasztják a KEMÉNFÁból készült VASKERESZTES pultot és REZI mama csapol a BAJos GYÜLEVÉSZeknek, ha már nem lehet ÖTVÖS a KOCSigyárban.

Hideg van. Nyílik máshol is majd a térkép.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://madarlatta.blog.hu/api/trackback/id/tr852628384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása