Kinyílt a térkép 3.

2011.02.02. 19:26

Órával haladva most az Alföld következik. Most is lesz pikánsabb mondat, egyszerű a magyarázata. Minden népnek onnan van a legtöbb szava, amit leggyakrabban művel. Eszkimók a jeget tucat különböző szóval illetik. Olaszoknak millió szavuk van különböző tengeri halakra, herkentyűkre. Magyaroknak meg mire van sok szavuk? Mely igékhez lehet minden igekötőt hozzárendelni? :)

IZSÁK a GYÜGYE, aki CSEHORSZÁGban a KILENCES számú ŐR, TOMPA késével vágott TILALMAS SONKÁDból, RÁADÁSul CSÖMÖRt sem kapott gyomra, jól esett mellé a SELYMES rántott GOMBA.

 -FEGYVERNEK még jó lesz CSORBA VASAD, ha még nem TÖRTEL-mondta SZABOLCS és ÜLLŐN verte tovább a forró KENGYELt.

 -Nehogy ide TOLD a pÖCSÖD ELEK, de se BUGYIn se SARUDon ne legyen az ONDÓD!-erre elfordult SÁPadtan TURA BUJa URA, ki rég volt már BOLDOG.

 Már egy HETE csak VISZNEK, RÉMes az út DOMBOS!- kiáltott TIVADAR a TETÉTLENi TÍMÁR, s nagyot húzott MEDGYESBODZÁS ízű söréből.

 BAGAMÉR nem KISKIRÁLYSÁG, SZENTKIRÁLYa nincsen, MADARAS teszkó se nyílt, PAP is elment innen.

 HALESZ SZEREP szinész leszel, s LEVELEK százait hozza majd BARABÁS a postás, rajongok ezrei nyomják majd a CSENGŐD!

A bejegyzés trackback címe:

https://madarlatta.blog.hu/api/trackback/id/tr242634183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása